Mount Power produkcja sera feta Strona Główna przyburcie prognozowy praca w MC
 

Miłość i zdrada | Błąd

Temat: chemia-vegety/pieczywo/jogurty/so ki itp
Produkcja sera feta składa się z dwóch etapów. Najpierw przez kilka dni mleko poddawane jest różnym procesom, np. pasteryzacji lub krzepnięciu, w wyniku których otrzymujemy ser. By dojrzał, musi on jeszcze poleżeć około 2 miesięcy w miejscu o temp. 1-2° C, w zalewie solnej. Dzięki niej ser gotowy do spożycia jest wilgotny. Ze strony: obslugaklientawhotelu.hotelmanager.pl/art/article_4642.php
Źródło: forum.gazeta.pl/forum/w,77,38894022,38894022,chemia_vegety_pieczywo_jogurty_so_ki_itp.html



  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • nvm.keep.pl